Fes-te soci/sòcia

El vostre suport és clau per a mantenir l’acció de la nostra entitat. Tot i que basem el nostre projecte en la reutilització de recursos, i el projecte el tirem endavant de forma voluntària, tenim una sèrie de despeses econòmiques que cal assumir. Una bona base social és clau per garantir la sostenibilitat i continuïtat del projecte. 

Fent-te soci/sòcia d’Il·lusions Solidàries tens l’oportunitat de donar suport a un projecte circular, que fa arribar la il·lusió del joc a qui més ho necessita.  Cada any t’enviarem la nostra memòria d’activitats i et convocarem a l’assemblea anual. 

Fes una donació

El vostre suport és clau per a mantenir l’acció de la nostra entitat. Tot i que basem el nostre projecte en la reutilització de recursos, i el projecte el tirem endavant de forma voluntària, tenim una sèrie de despeses econòmiques que cal assumir. Les vostres donacions són claus per garantir la sostenibilitat i continuïtat del projecte.

Cada cop són més les empreses que són conscients del seu rol com a agents socials i que desenvolupen accions, en el marc de la Responsabilitat Social Corporativa, per tal de fer la  seva aportació per a la transformació i el benestar social.  

Omple el següent formulari i et contactarem de seguida. 

Fes-te #Teamer per 1€ al mes

Teaming és una eina online per recaptar fons per causes socials a través de micro donacions d’1€ al mes. La filosofia de Teaming es basa en la idea de que només amb 1€, no podem fer massa, però si ens unim, podem aconseguir fer realitat grans projectes.

Els nostres col·laboradors

Volem agrair el suport a les empreses que realitzen donacions de materials  i que fan possible el nostre projecte. També volem agrair el suport de l’administració pública al nostre propòsit.